Libri Psalmorum Versio Antiqua Latina, Cum Paraphrasi Anglo-Saxonica Partim Soluta Oratione, Partim Metrice Composita - Thorpe, Benjamin (Oxonii E typographeo Academico, 1835)
Bible. -- Psalms -- Paraphrases, English (Old)
Bible. -- Psalms.